Gemeente Eindhoven STB.SBH.BD Beheer en Directievoering

Je reageert op de vacature

Regievoerder Openbare Ruimte en Bomen

* Vragen met een sterretje moet je beantwoorden. Zonder deze informatie kunnen wij het formulier niet verwerken.

Ons privacybeleid

Als je bij ons solliciteert, vragen we om jouw persoonsgegevens. Daarmee gaan we zorgvuldig en vertrouwelijk om. De gegevens die je via de website verzendt, komen in een beveiligde database. Die is alleen toegankelijk voor de sector Personeel & Organisatie van de gemeente Eindhoven en voor collega’s die betrokken zijn bij de selectie.

We gebruiken jouw gegevens om te bepalen of je geschikt bent voor een functie en voor het maken van interne rapportages. Het komt voor dat we kijken wat we online over je vinden. En/of achteraf vragen of je jouw sollicitatie-ervaring met ons wilt delen, zodat we daarvan kunnen leren.

We houden jouw gegevens maximaal 1 jaar in onze database en delen ze niet met andere organisaties. Door je sollicitatie geef je toestemming voor de verwerking van jouw gegevens.

Soms is het nodig jouw persoonsgegevens te delen met verwerkers. Zo kunnen we voor het verwerken van jouw persoonsgegevens partijen inschakelen die aan te merken zijn als verwerker in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij sluiten met deze verwerkers een verwerkersovereenkomst die voldoet aan de eisen die de AVG daaraan stelt.

Als je contact met ons opneemt via chat of social media zoals Facebook of Twitter, houd er dan rekening mee dat we geen persoonlijke informatie geven en jou ook niet om persoonlijke informatie vragen. Als je een persoonlijke vraag hebt, helpen we je telefonisch verder of verwijzen we je naar het beveiligde online aanvraagformulier.

Voor meer informatie over het gebruik van persoonsgegevens, kijk op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens

Reeds geregistreerd?